Sari la conținut

Remodelare corporala Bucuresti cu eXimia

Daniela Badula by Beautiful Woman

Eximia este inovatia tehnologica de amploare care poate inlocui chirurgia estetica, cu terapii inovative ce stimuleaza procesele metabolismului uman pentru a elimina excesul de grasime, ajutand totodata si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide si a lipsei de fermitate. Inca de la prima sedinta se poate observa o scadere in centimetri pe zona lucrata si o imbunatatire a aspectului pielii.

Concept inovator pentru slabire intensiva si remodelare corporala.

In 2018, Eximia revolutioneaza tehnicile de slabire profesionala cu un echipament exclusiv ce incorporeaza terapii de ultima generatie cu o putere amplificata pentru a asigura rezultate mai eficiente si mai rapide.

Noul concept Eximia aduce imbunatatiri tehnologice exclusive, fiind mai puternic, mai eficient si mai rapid.

LASERPORATIE MULTIPOLARA cu vibratii - Vibrating Multipolar Laserporation

Poate inlocui cu succes liposuctia chirurgicala, datorita vibratiilor integrate in manipulul pentru laserporatie multipolara ajutand la obtinerea unor rezultate mai eficiente si mai rapide.

Activarea endorfinelor ajuta la minimizarea durerii, stimuleaza microcirculatia si tonifiaza tesutul. Vibratiile activeaza mecanoreceptorii cutanati, eficientizand astfel procesul de lipoliza.

RADIOPORATIA SQUARE-TECH

Un concept inovativ ce include doua terapii, electroporatia si radiofrecventa, si este special creat pentru a stimula productia de colagen si elastina chiar si in zonele dificile. Ajuta la tratarea si eliminarea celulitei, vergeturilor, ridurilor, imbunatateste elasticitatea pielii si tonifiaza tesuturile.

De ce sa alegi tehnologia eXimia HR77 PLATINUM ANNIVERSARY si care sunt beneficiile?

 • Slabire intensiva localizata:

  Distrugerea localizata a tesutului gras se realizaeaza cu ajutorul laserporatiei, care descompune celulele grase in acizi grasi, glicerol si apa, substante ce vor fi apoi eliminate de organism. Reduce circumferinta zonei tratate cu pana la 5cm/sedinta.
 • Reduce celulita si reda fermitatea pielii:

  Combinatia dintre tehnologia de vacuum in 4 timpiradiofrecventa monopolara si magnetoterapie reduce celulita in toate stadiile (celulita fibroasa, edematoasa, noduloasa) cu pana la 95%, reface elasticitatea si tonusul pielii cu pana la 80%, genereaza o intindere a pielii si oxigeneaza pielea.
 • Diminueaza vergeturile:

  Amelioreaza vergeturile vechi si trateaza vergeturile de culoare rosiatica in stadiul incipient.

 • Drenaj limfatic si detoxifiere:

  Cu 3 programe diferite destinate drenajului limfatic, acest tratament, ofera un drenaj detoxifiant imbunatatind drenajul limfatic si oxigenad tesuturile.

Tehnologiile inglobate in tratamentul eXimia

Laser Lipolitic

Cu o lungime a undelor adecvata, laserul este capabil sa actioneze asupra tesutului adipos fara a afecta tesuturile din jur.

Are o actiune sporita ce ofera un efect mult mai rapid in ceea ce priveste pierderea centimetrilor de pe zonele cu probleme.

Puterea sporita a acestuia asigura distrugerea rapida a tesutului adipos si eliminarea lui pe cale naturala.

Inovatia anului 2018 vine de la Eximia HR77 Platinum Anniversary care foloseste laserporatia multipolara cu vibratii. Aceasta inovatie ofera o neurostimulare non-invaziva care ajuta la obtinerea unor rezultate mai eficiente si mai rapide. Microvibratiile sunt miscari ritmice pulsate care permit tratarea in acelasi timp a tesutului conjunctiv si a grupului principal de muschi, reducand semnificativ durerea.

Multiporatie

Este tehnologia care creaza canale pana la celula adipoasa cu o intensitate marita pentru o mult mai buna penetrare a ingredientelor active la nivelul celulei grase.

Alternativa estetica a mezoterapiei medicale cu un puternic si imediat efect anticelulitic, “injecteaza” substantele active pana in straturile profunde ale pielii  si elimina aspectul neplacut de coaja de portocala.

Vacuum

Realizeaza un masaj endermologic si vacuumatic in 4 faze ce permite astfel tratarea zonelor targetate.

Realizeaza un drenaj limfatic eficient, dizloca si defibrozeaza nodulii de celulita, imbunatateste circulatia dermica si hipodermica si accelereaza procesul de slabire.

Salon de remodelare corporala in Militari

Daniela Badula by Beautiful Woman

Pregatirea

Este recomandat ca inainte de a incepe un tratament Eximia sa aveti o consultatie cu specialistii nostri pentru a va asigura ca acest tratament va este recomandat.

Nu ingerati alimente grele cu o ora inainte de sedinta de tratament.

Durata

Durata unei sedinte de tratament Eximia difera in functie de zonele pe care doriti sa le tratatati.

1 zona (coapse/abdomen) – 30 de minute – timpi efectuati cu aparatul 

2 zone (coapse + abdomen) –50 de minute – timpi efectuati cu aparatul 

3 zone (coapse + abdomen + gambe/brate) – 70 de minute – timpi efectuati cu aparatul 

Frecventa

Pentru un tratament garantat, numarul de sedinte necesar este de 3/saptamana, iar pentru mentinerea rezultateloe este suficienta o sedinta/saptamana.

salon de remodelare corporala cu Eximia

Contraindicatii

 • Persoanelor care sufera de afectiuni cardiace severe
 • Persoanelor insarcinate
 • Persoanelor cu fragilitate capilara, varice proeminente
 • Persoanelor care au mai putin de 6 luni de la o interventie chirurgicala pe zona tratata

Cum se realizeaza tratamentul

Tratamentul de slabire este personalizat imbinand cele 5 tehnologii intr-o singura sedinta.

 • Laserporatia actioneaza asupra stratului adipos diminuand in centimetri
 • Endo-Radio-Mag trateaza celulita, tonifiaza  si oxigeneaza pielea.

Doar 400 LEI

Website de prezentare ieftin