Sari la conținut

Termeni si conditii

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea DENISDUAL SRL.

DENISDUAL SRL își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura website-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. Utilizarea acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Acest site este întreținut și administrat de DENISDUAL SRL, care va fi denumită în continuare Societate. Persoana fizică care acceseaza site-ul beautifulwomanmilitari.ro va fi denumit in continuare Client.

Întregul conținut al site-ului www.beautifulwomanmilitari.ro este proprietatea Societății și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fără acordul în scris al Societății, a oricăror informații, date sau fotografii, se pedepsește în conformitate cu legislația în vigoare (administrativ, civil sau penal).

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale introduse de către Client vor fi folosite de Societate, numai în scopul declarat al acestui site: eventualele promoții, buletine informative, facilitarea comunicării cu clienții săi, informarea acestora cu privire la funcționarea site-ului etc.

Informațiile din formularul de contact nu vor fi furnizate unei terțe părți decât în urma unei cereri explicite din partea Clientului.

Pe site-ul www.beautifulwomanmilitari.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesare. Societatea nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea datelor personale.

Societatea garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic dar nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de office@beautifulwomanmilitari.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, Societatea nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.

Conținutul site-ului și declinarea responsabilității

Societatea nu își asumă nici o responsabilitate și nu poate fi făcută vinovată de nici un prejudiciu rezultat în urma accesării informațiilor prezentate pe site sau din incapacitatea de folosire a informațiilor.

Societatea nu răspunde de conținutul și calitatea site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.beautifulwomanmilitari.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

De asemenea, Societatea nu răspunde și nici nu va fi făcută responsabilă pentru funcționarea defectuoasă a site-ului, informațiile, conținutul, sau materialele de pe site.
Orice reclamație va fi adusă la cunoștința Societății în maximum 24 de ore.

Fotografiile conținute pe site sunt cu caracter informativ și nu constituie obligație contractuală.

Promoții și concursuri

Societatea își stabilește singură regulamentele promoțiilor și concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De promoții beneficiază doar acei clienti care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplica doar clientilor care sunt înregistrati în perioada de timp în care promoția este validă. Societatea poate întrerupe sau anula orice promoție în orice moment, fără nici o notificare prealabilă.

Calitatea produselor folosite in tratamentele realizate de Beautiful Woman
Beautiful Woman foloseste produse de calitate pentru procedurile realizate, care pot fi solicitate prin email la office@beautifulwoman.ro

Dispute și conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.beautifulwomanmilitari.ro sau încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între Societate și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Pentru mai multe informații, scrieți-ne la office@beautifulwomanmilitari.ro

www.beautifulwomanmilitari.ro este proprietatea S.C. DENISDUAL SRL, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub numărul J40/3267/2017, Cod Unic de Înregistrare 36459498

Doar 400 LEI

Website de prezentare ieftin