Sari la conținut

Epilare definitiva cu Primelase

La salonul nostru beneficiati de tratament cu cel mai performant aparat de epilare definitiva.

ACEST APRAT DE ULTIMA GENERATIE OFERA REZULTATE VIZIBILE DE LA PRIMA SEDINTA

Epilare definitiva Militari
misiunea si filozofia noastra

Sa aducem femeii ce este al femeii adica frumusete si rafinament

Alege cel mai performant, mai eficient si mai puternic dispozitiv laser din lume: PrimeLase HR Excellence. De 10 ori mai puternic fata de orice alt dispozitiv de epilare definitiva, cu 4 lungimi de unda si 4 tipuri diferite de laser, toate Gold Standard: laser Alexandrite, laser Dioda, laser Nd:Yag si laser mix. PrimeLase atinge perfectiunea in ceea ce priveste siguranta, eficienta si timpul de tratament.

Primelase HR – Aparat Laser Dioda de Mare Putere pentru Epilare Definitiva

Noul aparat de estetica medicala laser multi-tratament Primelase HR Excellence este prima si singura platforma ce garanteaza putere maxima de 4800W, dar si lungimi multiple de unda, oferind rezultate exceptionale atat in zona de estetica cat si in aria medicala. Cu Primelase HR Excellence, clinica dumneavoastra beneficiaza de un aparat laser multifunctional, puternic si versatil, cu aplicatie larga in abordarea tratamentelor de epilare definitiva, tratament acnee, leziuni pigmentare si vasculare.

Diferenta dintre Primelase Excellence si alte aparate de epilare laser de pe piata este tehnologia de pulsuri scurte cu energie inalta, ce permite un control fara precedent asupra tratamentului si, astfel, obtinerea rezultatelor dorite intr-un timp mai scurt.

Platforma Primelase Excellence este conceputa pentru a functiona cu 4 lungimi de unda diferite: Alexandrite 755nm, Dioda 810nm, Mix (810nm + 940nm +1064nm) si Yag 1060nm, pentru a asigura o versatilitate maxima pe orice tip de par. Impreuna cu tehnologia USP (Ultra Short Pulse) dezvoltata de Cocoon Medical, Primelase Excellence ofera locatiei dumneavoastra un avantaj competitiv major pe piata de epilare profesionala. Incepand cu 3ms permite atingerea temperaturii optime ce distruge firul de par fara sa afecteze tesutul inconjurator.

Aparat Laser cu 4 Lungimi de Unda pentru Versatilitate Maxima

Primelase Excellence permite efectuarea epilarii definitive cu patru tipuri diferite de laser: Alexandrite, Dioda, Nd:Yag si mix. Aceste lungimi diferite de unda se obtin cu ajutorul unor aplicatori speciali: 10×10, 20×10, 30×9, 30×17.

755nm – Recomandat pentru tratarea pielii deschise la culoare (fototipurile I-III), cu par fin. Indicat pentru inlaturarea parului rezidual ramas dupa sedintele anterioare. Recomandat si pentru leziuni pigmentare si tratare acnee.

810nm – Recomandat pentru tratarea tuturor fototipurilor, in putere de pana la 4800W, alaturi de tehnologia USP, creaza o combinatie unica pe piata, cu care se pot obtine rezultate exceptionale imediat. Recomandat si pentru leziuni pigmentare si tratare acnee.

Mix – Balanta perfecta pentru a trata fototipuri mai mari, ofera posibilitatea de a combina capacitatea de absorbtie a lungimii de 810nm cu siguranta lungimii de 1060nm. Recomandat pentru epilare definitiva si tratarea acneei.

1064nm – Indicat pentru tratarea fototipurilor III-IV bronzate si V – VI. Varf de putere de pana la 4000W. Recomandat pentru epilare definitiva, leziuni vasculare, rejuvenare, acnee si onicomicoza.

Cum functioneaza Epilarea Definitiva Laser cu Primelase Excellence?

Primelase Excellence este o platforma laser de mare putere, cu lungimi multiple de unda, dedicata atingerii perfectiunii in tratamentele profesionale de epilare definitiva cu laser, tratamente leziuni vasculare si pigmentare, rejuvenare faciala si tratament acnee. Unicitatea acestei platforme laser consta in utilizarea unor pulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, ideale pentru parul rezidual de la ultimele sedinte de tratament.

Primelase Excellence are 5 moduri de lucru care ajung la o putere maxima de 63J/cm² in 400 milisecunde. Viteza este una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui echipament de epilare definitiva, el putand sa lucreze cu energie ridicata pana la 3 HZ si cu pulsuri ultrascurte.

Modul dinamic sau fara durere este o alta caracteristica a laserului Primelase Excellence. Acest sistem permite efectuarea epilarii laser fara niciun fel de disconfort, usor de suportat de toti pacientii inca de la prima sedinta, incluzand barbatii cu fire de par groase. 

Doar 400 LEI

Website de prezentare ieftin